rólam

andrea_domjan_self_portrait_2017.jpg

Nem születtem fényképezőgéppel a kezemben, és nem, nem vagyok több generációs fotós család sarja sem.. Büszkén leírnám ide, hogy milyen tekintélyes fotós iskolákat végeztem el, de ezt sem mondhatom el magamról.

A várandósság, egy gyermek születése és fejlődése mindig is foglalkoztatott. 13 éves korom óta vigyáztam gyerekekre, ha baba volt a közelben rám biztosan lehetett számítani babysitterként. Előbb tudtam csukott szemmel pelenkázni, mint szempilla spirált használni 😀

A tudásom nagy részét autodidakta módon szereztem. Hosszú éveken át, és rengeteg gyakorlás, időnként küzdelem árán. Vagy írhatnám úgyis: a hibáimból építkeztem. Egy örök tanuló vagyok, folyamatosan fejlesztem a szakmai tudásomat és azt érzem, hogy tanulásból sosem lehet elég...

Egyszerűen csak tudtam, hogy mit szeretnék egy fotón viszont látni, a víziómat valahogy megjeleníteni, és addig kutattam-próbálkoztam, amíg meg nem közelítettem a fejemben kialakult képet. Soha nem érzem azt, hogya végeredmény 100%-os, de talán pont ez az ami előre visz. Menthetetlen maximalista vagyok..

Az életem (jelenlegi számítások szerinti) egynegyedét egy multinacionális cégnél töltöttem, ahol csodálatos emberektől tanulhattam többek között arról, milyen is egy jó szolgáltatás. Sokat jelentenek számomra az ott eltöltött évek, a szívem egy darabja mindig oda fog tartozni.

Szeretek adni, örömet szerezni, szeretnék minden fotózást egy igazi élménnyé tenni. Szeretem az embereket, és szerintem miden ember szép és jó. A szépséget látom mindenkiben, legyen az felnőtt vagy gyermek, a jóságot pedig mindnekinek megelőlegezem.

Mára ez a sokminden összeforrott azzá, aminek az eredményét itt az oldalon láthatjátok. Ez lett a szenvedélyem, a hobbim. Végtelenül hálás vagyok azért, hogy így alakult, és minden egyes percét imádom!

Nem szeretnék semmi mást csinálni egész életemben, csak embereket, élettörténeteket megismerni, és őket fotózni és fotózni és fotózni…

Munkáimat követheted még

Facebookon: www.facebook.com/andreadomjanphotography