rólam

andrea_domjan_self_portrait_2017.jpg

Sziasztok, Domján Andi vagyok, nemzetközi portréfotós és oktatò.

Budapesten születtem és nevelkedtem, a fotòs karrieremet is ott kezdtem, 2015. òta azonban Kaliforniában élek és dolgozom.

2008-ban kezdtem bele ebbe a szakmába és akkor még csak egy félénk gondolat volt számomra, hogy egy szép napon majd csak fotózással fogok foglalkozni. Az első 7 évben elsősorban kismamákat, babákat és családokat fotóztam. A tudásom nagy részét autodidakta módon szereztem, Youtube videòk és online tanfolyamok segìtségével.

Néhány év után egyre több megkeresést kaptam olyanoktól, akik tanulni szerettek volna tőlem és idővel beadtam a derekam, elkezdtem magántanítványokat is vállalni.

A Mentor Programom sikeressége után az élet úgy hozta hogy egy másik kontinensen telepedtem le, de ez nem tartott vissza attòl, hogy továbbra is segìtsem azokat, akik az én módszereimre voltak kíváncsiak.
Ekkor született meg a videó tanfolyamok gondolata, és a mai napig ezeken az anyagokon keresztül segítem a magyarul, fotòzást tanulni vágyókat.

Ìgy belegondolva vicces fordulata az életnek, hogy átkerültem a másik oldalra, videókat gyártok, és próbálok minél több tudást átadni a tanulòimnak. Én személy szerint egy egész karriert építettem fel ezzel a módszerrel, és őszintén hiszem, hogy ezt bàrki ugyanúgy elérheti, ha megvan hozzá a kitartása.

Az oktatás mellett persze nem hagytam fel a fotózással, aki szeretné követni az aktuális munkáimat, azt az Instagram oldalamon megteheti.